despre noi
colectiv
chestionar
contact


analize
aparatura
rezultate
cabinete

Despre noi

    Laboratorul de analize medicale face parte din S.C. EUROSAN SRL care pe langa laboratorul de analize medicale desfasoara activitati de pediatrie si ecografie.
    Activitatea este axata pe urmatoarele domenii: hematologie, biochimie, parazitologie, bacteriologie si imunologie.
    Analizele care se desfasoara in laborator sunt cuprinse in lista oficiala de analize, care se actualizeaza anual si ori de cate ori este nevoie.
    Strategia laboratorului este de a asigura resursele materiale umane necesare pentru a putea executa cu precizie toate analizele solicitate.
    Serviciile laboratorului medical, inclusiv interpretarea rezultatelor si serviciile de consultanta sunt asfel proiectate incat sa indeplineasca nevoile pacientilor si ale personalului medical, responsabil pentru ingrijirea pacientilor.
    Laboratorul de analize medicale a fost infiintat in cadrul S.C. INVESTICO SRL HUSI in aprilie 1994, functionand pana in anul 2000 in acest mod, cand activitatea a fost transformata in cadrul CMI Dr. Ursu Melania. Din decembrie 2002 laboratorul de analize medicale functioneza in cadrul SC GUROSAN SRL, care mai desfasoara si cansultatii de pediatrie, ecografie, EKG si fizioterapie.