|   Despre noi   |   Analize   |   Parerea dv   |   Rezultate   |   Contact   |  

Rezultate analize medicaleCum pot intra in posesia rezultatelor?

Conform politicii Eurosan si al reglementarilor cu privire la confidentialitatea datelor medicale, rezultatele analizelor vor fi transmise doar beneficiarului acestora, prin urmatoarele modalitati:

  1. Vizualizare online
   In momentul recoltarii pacientul primeste un cod unic de vizualizare al buletinului de analize medicale si impreuna cu CNP-ul va putea accesa rezultatele pe site-ul www.eurosan.ro, sectiunea Rezultate, de luni pana vineri, in intervalul orar 0800 – 2000. Este foarte important ca pacientul sa pastreze documentul primit la sediu, pe care este marcat codul unic de vizualizare, intrucat acest cod nu va putea fi comunicat ulterior telefonic sau prin email.
   Precizam ca in cazul externalizarii unor analize, rezultatele acestora nu vor putea fi vizualizate online pe site-ul www.eurosan.ro dar pot fi transmise prin e-mail, daca pacientul precizeaza o adresa personala in momentul recoltarii si o consemneaza pe formularul de recoltare.
  2. Ridicare de la sediu in persoana
   Pacientul poate ridica in persoana rezultatele in original de la sediul Eurosan prin prezentarea unui act de identitate.
  3. Ridicare de la sediu prin imputernicit
   In momentul recoltarii pacientul poate desemna o persoana imputernicita care va avea dreptul sa-i ridice de la sediu buletinul de analize medicale in original. Imputernicitul se va prezenta cu un act de identitate si cu delegatia completata de beneficiarul analizelor medicale. Pacientul nu va putea desemna un imputernicit ulterior telefonic sau prin email.
   Mentionam cat toate aceste reglementari sunt menite a proteja datele dumneavoastra cu caracter confidential.

All rights reserved for eurosan, developed by szaki
Politica de confidentialitate Politica Cookies